WAAROM

rebellion word lid locaties
 

rebellion is meer dan een club

Lid worden bij een sportschool is één ding. Progressie behalen is een tweede. Wanneer je gemotiveerd bent en blijft, moet dat zeker lukken! Wij helpen je graag om zo snel mogelijk progressie te behalen. Vraag daarom om advies bij één van onze gecertificeerde trainers. Hij of zij kan een schema op maat voor je opstellen. Ook voedingsschema’s zijn bij ons te verkrijgen. Voor het snelste resultaat kan je ook vragen naar personal training.

 

Train met de nieuwste apparatuur in onze club. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte workout is aanwezig. Hygiëne is in onze clubs altijd al belangrijk geweest. Wanneer je lid bent bij Rebellion heb je toegang tot de club in Papendrecht en Sliedrecht.

Rebellion is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of onervaren. Alle sporters kunnen zich thuis voelen bij Rebellion. Lid worden bij Rebellion betekent lid worden bij "The Health Community". Kom snel langs bij een van onze mooie locaties met ervaren trainers.

Van struike buikspieren tot aan wedstrijden boksen. Wij helpen je graag bij je progessie. Door onze kennis en ervaring is het mogelijk om progressie te behalen. Je hoeft zelf geen kennis te hebben. Neem contact met ons op om jouw doelen te behalen! Lees hier meer over de mogelijkheden

 

waarom rebellion

To Top