fbpx Skip to content

Groepslessen

Wetenschappelijk onderbouwd, effectief, vol power en explosief. Dat zijn de groepslessen bij Rebellion. Kies uit 10 verschillende groepslessen. Er is altijd wel een groepsles die bij jou past. Geen ervaring met onze lessen? Probeer er één uit en ervaar een perfect samengestelde workout!

"TRAIN LIKE A REBEL. FEEL LIKE A LION"
rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht
Rebellion
Visie

Boksen

Ontladen en opladen. Boksen is voor iedereen. Wil je wedstrijden boksen? Geef het dan aan. Iedereen kan meedoen met de les. Zowel beginners als gevorderden. Rebellion is een door de Nederlands Boksbond erkende boksschool. 

BodyPump

Train zowel je conditie als kracht met deze super leuke workout. Als officieel Les Mills partner kunt u dan ook ieder kwartaal een nieuwe release verwachten.

Cardioboksen

Niet worden terug geslagen en ook geen blauwe ogen oplopen. Als je niet tegenover een tegenstander wil staan, is dit de perfecte oplossing. Ervaring is niet nodig. Cardioboksen bij Rebellion is op de zak. Daardoor ben je niet meer afhankelijk van een partner. Ook voorkom je blessures. Wil je een van de groepslessen cardioboksen proberen? Vraag dan nu een dagpas aan.

Cardiokickboksen

Ook hiervoor geldt het zelfde als voor cardioboksen. Bij deze les kan je ook nog eens je benen gebruiken om het helemaal af te maken.

CXWORX

Groepslessen om je core nog sterker te maken komen niet vaak voor. Rebellion biedt het wel aan. Natuurlijk trainen we de core ook met de andere groesplessen.

Kickboksen

Gebruik jij graag ook je benen? Doe dan mee met onze kickbokslessen. Train je volledige lichaam. De lessen zijn voor iedere niveau en leeftijd geschikt.

Kidsboxing

Geef het zelfvertrouwen van jouw kind een boost met deze les. Al vanaf €19,- per maand en dan 3x per week les. Een proefles is mogelijk.

Rebellion Circuit

Bij deze super leuke work out wordt je met de week sterker. Natuurlijk gaat je conditie er ook op vooruit. Na deze training zal je je maximaal voldaan voelen.

Rebellion Kettlebell

Kracht, conditie, coördinatie en verbranden. Slechts een aantal van de voordelen van Rebellion Kettlebell. Kom snel langs voor een proefles

Rebellion Workout

Iedere week progressie boeken? Zowel kracht als conditie worden maximaal getriggerd om ervoor te zorgen dat jij het snelst vooruit gaat.

Spinning

Een motivereende spinningsles met muziek erbij? Bij spinning vergroot je snel je uithoudings vermogen. Kom snel langs en doe mee. De les is altijd onder begeleiding van een trainer.

Één van onze groepslessen ervaren?

Wil je Rebellion eerst ervaren? Vraag dan een dagpas aan.

"Fijne sportschool! Apparaten in meervoud en ook nog is nieuw. Verder zijn de groepslessen effectief. Heb duidelijke progressie. Ook is de sportschool schoon."

Miryam Hendrikse

"Ik ben vaak verhuisd en heb bij veel gyms getraind. Ook bij premium gyms. Bij dit sportcentrum hebben ze dezelfde premium opstelling maar dan 3x zo goedkoop. Verder is het erg schoon en veel apparaten en gewichten meerdere malen dubbel. Zelfs met de drukte goed te sporten. Ook fijn is dat het nooit onbemand is. Je voelt je veilig."

Monique Visser

"Fijne sport school leuke begeleiders en mooie spullen net als de suplumenten en andere benodighedde top !"

Frank M

SAMENWERKINGEN

Rebellion werkt enkel met de beste partijen samen. Onderstaand een aantal van onze samenwerkingen. 

rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht
rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht
cardioboxing dordrecht rebellion rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht
rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht cardioboksen
rebellion sportschool fitness papendrecht dordrecht sliedrecht
cardioboxing dordrecht rebellion