GROEPSLESSEN

BIJ REBELLION word lid locaties
 

bodypump

In 60 minuten versterk jij je hele lichaam. Alle spiergroepen worden aangesproken met behulp van verschillende krachtoefeningen. Professionele instructeurs met affiniteit, Toffe muziek en jouw eigen gewichtkeuze dragen bij aan jou progressie. Sportcentrum Alblasserwaard is officieel Les Mills partner. Iedere 3 maanden wordt het programma dan ook vernieuwd.

cardioboxing & cardiokickboxing

Gegarandeerd niet worden terug geslagen en geen blauwe ogen oplopen. Wil je niet tegenover een tegenstander staan? Dan is dit de perfecte oplossing. Laat je motiveren door de muziek en top instructeur. De les cardio(kick)boxing is op de zak. Daardoor is de les geschikt voor ieder niveau.

circuit training

Bootcamp 2.0! Dat is circuit training bij Sportcentrum Alblasserwaard. Door het wetenschappelijk samengesteld programma behaal jij snel je progressie. Dankzij de vele verschillende attributen ben je niet meer beperkt tot enkel trainen op lichaamsgewicht. De les wordt gecombineerd met cardioboxing.

functional training

Je lichamelijke functie verbeteren kan je op meerdere manieren. Daarom bieden wij ook meerdere opties aan. De functinal trainings apparaten geven duidelijk uitleg. Daarnaast zijn er ook kettlebells, slamballs. plio boxen en nog meer accessoires aanwezig. Natuurlijk helpen onze trainers je graag met het behalen van je doel.

cxworx

CXWORX beval alle ingrediënten voor het opbouwen van een sterk lichaam. De nadruk bij deze les ligt op de core. Bij de lessen cardioboxing + circuit training worden de core spieren ook goed aangepakt.

spinning

Een motivereende spinningsles met muziek erbij. Bij spinning vergroot je snel je uithoudings vermogen. Kom snel langs en doe mee. De les is altijd onder begeleiding van een trainer.

boksen

Ontladen en opladen. Boksen is voor iedereen. Wij zijn door de Nederlandse Boksbond erkernd. Wij kunnen je dan officieel klaarstomen voor partijen. Natuurlijk kan je ook recreatief boksen. Daarbij krijg je ook nog eens gegarandeerd training van gekwalificeerde trainers. Iedereen kan meedoen met de les. Zowel beginners als gevorderden.

kickboksen

Gebruik jij liever ook je benen? Doe dan mee met de kickbokslessen. Train je volledige lichaam. De lessen zijn voor iedere niveau en leeftijd geschikt.

kidsboxing

Je kind meer zelfvertrouwen geven met deze les? Al vanaf €19,- per maand en dan 3x per week les. Een proefles is mogelijk.

groepslessen

To Top