Vet verbranden en spiermassa opbouwen aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma. Dat houdt Cardioboxing bij Rebellion Dordrecht in. Dankzij onze science supervisor en super accomodatie kan jij nu resultaatgericht trainen. Ervaring of een vaste trainingspartner is niet nodig wanneer je aan Cardioboxing bij Rebellion Dordrecht doet. Bij ons hoef je geen stoten op te vangen van een ander. Je traint geheel blessurevrij!
Helaas gebeurt het nog vaak bij Cardioboxing dat stoten opgevangen moeten worden door een tegenpartij. Hierbij kan je denken aan padstraining. Echter is  het zo dat padstraining iets voor gevorderden is. Ook moeten trainingspartners daarbij optimaal op elkaar zijn ingetraind. Dat leer je dus niet even in 2 weken. Daardoor wordt beperkt in je training en kan je niet alles geven. Rebellion Dordrecht biedt daarom Cardioboxing aan op boxing bags. Door op boxing bags te trainen kan je niet alleen maximaal trainen, maar ben je ook niet meer afhankelijk van een tegenpartij.

Wat is Cardioboxing bij Rebellion?

Bij de Cardioboxing lessen worden bokscombinaties gecombineerd met verschillende krachttraining elementen, om zo vetmassa te verliezen en spiermassa op te bouwen. Er is geen fysiek contact. De trainingen zijn ook opgesteld door een science team. Gegarandeerd resultaat dus!

Is Cardioboxing bij Rebellion geschikt voor mij?

Sporten bij Rebellion Dordrecht is geschikt voor iedereen. Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht bij ons. Doordat we tijdens de lessen ook de benodigde techniek doornemen zal je iedere training vooruit gaan.

Wat heb ik nodig?

Het enige wat je nodig hebt om mee te doen zijn bandages en bokshandschoenen. Verder heb je natuurlijk sportkleding nodig waarin je goed kan bewegen. Stevige sportschoenen raden we ook aan. Wil je een keer langskomen voor een proefles? Kom dan gerust langs en neem gerust een sportmaatje mee!